maanantai 11. toukokuuta 2015

Elämä potkii...


Eihän tästä nyt taas tule mitäään, tuloksia ei tule eikä postauksia synny kun ei ole ideoita eikä inspiraatiota kirjoittaa. Cindy on ontunut nyt viimeiset 5viikkoa jo eikä oikein näy paranevan...välissä kävi viikon kaksi kunnossa ja ontuminen alkoi uudelleen, vapaana juostessa ei onnu isossa ravissa mutta lyhyemmässä ravissa ja paino selässä ontuu...


Eläinlääkäri olisi tulossa käymään perjantaina 22.5 Kajaanissa jolloin olisi tarkoitus kuvauttaa kaikki jalat läpi jos syy löytyisi jostain. Kengityksestä ei johdu tämä eikä liikutuksesta joten mikä muu syy voi enää olla kuin ''piilojumi'' jota ei mistään tunnu/arista tai jokin vaiva jaloissa...

Puolivuotta mennyt jo penkin alle kaikessa treenissä ja kilpailuissa mutta pääasiahan on saada heppa kuntoon tavalla tai toisella vaikka vaatiihan se aikaa ja rahaa paljon. 


Itse olen yrittänyt töitä hakea monista paikoista mutta vastauksia ei kuulu eikä näy joten alkaa olla hankala saada eläinlääkäri käynnit jotta saisi Cindyn kuntoon :/ Mutta kyllä se aurinko joskus risukasaankin paistaa! Tämä oli nyt tälläinen haikea postaus mutta kyllä se tästä!

4 kommenttia:

  1. Jospa lähtis parempaan suuntaan :)

    VastaaPoista
  2. Ei pidä lannistua! Munkin heppa "ontui", mut ei kyl pahemmi isossa ravissa. Meillä kävi kraniosakraaliterapeutti ja heppa taas kunnossa! Syy voi olla mikä tahansa,ku ei näistä hevosista aina tiedä.... Tsemppiä teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että parani! :) ei kyllä tiedä kun eivät osaa puhua ja sanoa mihin sattuu ja mikä mutta kiitos :)

      Poista