sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kisakalenterit uusiksi ja aloitetaan alusta...

Heippa pitkästä aikaa! Edellisestä postauksesta taas vierähtänyt tovi kiireiden vuoksi. Vihdoin ja viimein minä valmistuin 6.6.2016 tarjoilijaksi ja tällä hetkellä vietän kesälomaa mökkeillen hevosten kanssa.


Kevätkauden kisoja ei ole kertynyt treeniin puutteen vuoksi ja kahdet (ainoat tälle vuotta)  kisat ovat menneen ihan päin mäntyä...Ekat kauden kisat olivat kotitallilla joissa menin Cindyllä HeA ja tulos jäi 58% tienoille. Seuraavat/edelliset kisat olivat myös kotitallilla jossa menin kummallakin hepalla HeB luokan. Chabriella yllätti ja otti luokan toisen sijan 65,4% mutta C veti pohjamutiin ja oltiin 5/8 tuloksissa prosentein 60%...Noh aina on varaa parantaa jos vaan päästäisiin treenaamaan säännöllisesti nyt edes loppukesä ja syksy! 



Cindy oli viikon sairaslomalla tuossa jälleen kun eräs ilta oli kavio haljennut pahan näköisesti vasemmasta etujalasta ulkoreunalta noin 5cm matkalta ja syvyyttä oli syvimmillään 1cm. Kengittäjä saatiin kuitenkin suht piakkoin ja kaviota tutkiessa todettiin kaviopaise, ei muutakuin auki ja sairaskengityksellä väistökenkä jalkaan.



Väistökengästä huolimatta liikuntahaluttomuus jatkui ja ontuminen pahentui huomattavasti joten eikun uudelleen kengittäjä paikalle lomalta lauantaina. Kengän alle laitettiin saman mallinen pohjallinen korottamaan vielä hieman lisää kipeää kantaa maasta irti joka oli todella hyvä ratkaisu ja päästiin liikkumaan levolta.


Eilen, sunnuntaina tuotiin Chabriella ja Cindy mökille maastoilemaan pariksi viikkoa ja tuollahan nuo laitumella tyytyväisenä heinää vetävät loimet päällä kun ei kovin kesäiset ilmat sattunut vielä kohdalle. Tuoreita kuvia saatte sitten ensi postauksessa :)


Eilen käytiin jo ensimmäinen maastolenkki, hieman vajaa puolitoista tuntia ihanissa hiekkamaastoissa ja n.8-9km lenkki tuli kun rauhassa aloiteltiin :) Kyllä tuo Cindy tästä taas hoikistuu kun pääseen kunnolla maastoilemaan. Seuraavien kisojen tarkoitus olisi olla 2.7 Lady meetingit Kuluntalahdessa :)

Käytiinhän me myös tuossa keväällä Antin estevalmennuksessa jossa hypättiin tehtävänä n.100cm :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti