maanantai 18. toukokuuta 2015

Kuulumisia viikon tauolta

Heippa! Tuntuu kuin viime postauksesta olisi jo kuukausi aikaa mutta viikko ''vasta''. Cindyn kanssa ei olla edetty minnekkään suuntaan vielä, ontuu edelleen jo 7:ttä viikkoa. 

Varattiin nyt ensiviikon keskiviikoksi ouluun klinikalle aika ontumatutkimukseen ja jalkojen röntgeniin, jospa sieltä selviäsi ainakin hoitoohjeet jossei muuta. Jospa ei mitään vakavaa ainakaan!

Perjantai 15.5 Cindyn kanssa käytiin vain kävelemässä ja kiertelemässä maneesia.

Kuva perjantain taluttelusta, virkeä potilas
Lauantai 16.5 Chabriellalla kävin kentällä ratsastelemassa vajaan tunnin ajan, taivuttelin ja kiertelin normaaliin tapaan. Mitään ihmeellisyyksiä en jaksanut väsäillä kun Ch ollut levolla motivaationi ollessa ojanpohjalla miettien Cindyn jalkoja.




Sunnuntai 17.5 Kävin illalla myöhään Cindyn kanssa kentällä taluttelemassa ja kokeilin liinassa pyöräyttää pari ympyrää selvittääkseni ontuuko edelleen mutta sama jatkui edelleen joten jäätiin sitten vain kävelemään kenttää kunnes sain loistoidean! 


Cindyn ollessa niin rauhallinen ajattelin että olisi sopiva hetki kokeilla varusteetta ratsastusta! Eihän me muuta voitu tehdä kuin kävellä mutta uusi kokemus näinkin :) 

 
C toimi yllättävän hyvin ja mamma oli kyllä taas niin tyytyväinen!<3 Kuunteli istunnalla ja käden kosketuksella annettavia apuja hyvin ja meni juuri niihin suuntiin kuin halusin ainakin melkein koko ajan! Tätä pitää joskus uudelleenkin harrastaa kun saadaan lupa ravata ja laukatakkin! :)

Mamman ylpeydenaihe<3

Tänään menin aamulla 7 aikaan tallille tekemään aamutallin, jossa hevoset niin ihanasti hörisivät taas kuullessaan askeleet tallille. Ruokinnan jälkeen kävin Chabriellalla ratsastamassa mutta lisättiin hieman haastetta ja aloitettiin muistelemaan mitä on avo- ja sulkutaivutukset ravissa. Pienen muistelun jälkeen sujuivat oikein hyvin! 

Cindyä kävin maneesissa taluttelemassa äitin ja Chevyn kanssa. Lopuksi kävelin maneesissa itse hevoset seuraten kiltisti perässä, kyllä tälläiset sairaslomat parantaa hevosen ja ihmisen luottamusta ainakin meillä! Hetkisen ajaksi satuin kääntämään Cindylle selän ja rapsuttamaan Chevyä niin tunsin kyllä C:n mustasukkaisuuden sen jälkeen kääntyessäni takaisin Cindyn luo ranteessani! Huomaa kyllä miten on minusta mustasukkainen ja minun perään rodunomaisesti !<3

Oletteko te ratsastelleet ilman varusteita? 
Minkälaisia kokemuksia teille jäi ilman varusteita menosta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti