maanantai 11. elokuuta 2014

Blogihaaste!




OHJEET: Kirjoita postaus lempiratsastuspaikastasi. Se voi olla ihana maastopolku, ratsastuskoulu jolla käyt vai ihana talli ulkomailla.  Kopioi yllä oleva banneri postauksen alkuun ja lisää postauksen yhteyteen teksti:"Osallistun kilpailuun , jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi.




Lempiratsastuspaikkani on ehdottomasti meidän oma pelto ja läheiset maastot! Yksi lempipaikoistani ratsastaa on myös 15km päässä sijaitsevat maastot Kuluntalahdessa! Läheiset maastot ovat aika yksinkertaiset; yksi tie millä yleisesti mennään ja sit jos lähtee seikkailemaan niin löytyy muutamia polkuja myös :) Maasto on siitä ihana että siellä on paljon ja tiheässä puita joten saa olla rauhassa melulta ja vilskeeltä! Omalla pellolla rakastan laukata kesäisin ja talvisin joko kukkien seassa tai lumihangessa (joka on sattumoisin älyttömän hyvää liikuntaa hevoselle)! Myös oman tallin piha on kiva köpöttelyyn ja selästä ruohon syöttelyyn!






Lempiratsastuspaikoistani lemppareita tekee oma rauha ja vapaus kiitää linnun lailla kiitolaukkaa ilman huolia ja murheita! Talli ja ympäristö ovat ihanat koska kotoa talliin on 20m kulmasta kulmaan :D Talli ja talo ovat rakennettu mieleiseksi ja ovat valmistuneet 2006 (talli) ja 2007 (talo).






Pihapiiristä tekee myös mukavan grillikota ja se kun tarha/laidun on niin lähellä. Tallin päädyssä on katos johon hevoset pääsevät sateelta tai liian kuumalta auringolta suojaan ja takaisin ulos heti kun haluaa!






Pihalla oleva traktori tuo ihanaa maalaismaisemaa pihalle ja vanhanaikaisuutta! Hyvä heinäkatos ja viihtyisä tallin sisustus tuo tunnelmaa talliin :)


Osallistun kilpailuun , jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti