tiistai 5. toukokuuta 2015

Kisat ja kuulumisia!

Heippa! Kisapostauksen väsääminen jäi tosi myöhäiseksi nyt kun materiaaleja en ole saanut. Eli siis sunnuntaina käytiin Chabriellan kanssa kotitallin 1-tason koulukilpailuissa menemässä Helppo B, K.N.Special.


Radan jälkeen olin aivan varma että ei sijoituttu mutta jäin kuitenkin kentälle loppukäyntejä käppäilemään ja odottelemaan että saan arvostelupaperin, joka olikin yllättävän hyvä ja voitettiin!:)


Radasta saatiin prosentteja huimat 61,40%! Toiselle sijalle tulleella Pinjalla ja minulla oli tiukka kamppailu voittoruusukkeesta. Chabriella ylitti kaikki odotukseni kisoista ja siitä että olen sanonut ettei Ch:sta tule kouluputtea kun on sydämmeltään estehepo, mutta toisin todistettiin! 


Tarkoituksena olisi aloittaa nyt Chabriellallakin koulutreenit ja kisaaminen niissä määrin että hevonen kestää ja homma on mukavaa rentoa eikä pakkopullaa :)


Cindyllä olen muutamina päivinä käynyt ratsastelemassa kevyesti ja verryttelemässä mutta nyt alkaa taas pikkuhiljaa treenit palailemaan arkeen ja paluu kisakentille hiippailemaan! :)


Kuvat ja ratavideo tulee jossain myöhemmässä postauksessa!

2 kommenttia: