keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Yritys hyvä kymmenen!

Hellou! Eilen oli tarkoitus tehdä My day-postaus mutta jossain välissä päivää kuvaus vaan unohtui joten yitys hyvä kymppi :D Ehkä minä sen vielä joskus aikaiseksi saan mutta nyt vähän menneistä treeneistä, vaikkakin kyllä kaikki maastosta.

Sunnuntai 12.6: Ensimmäinen päivä mökillä ja ensimmäinen maastoilu tälle kesää. Reipas 9km lenkki ja aika pitkälti pelkkää käyntiä ja hieman ravia, kevyt aloitus hepoille :) Kummatkin pollet olivat aivan säpäköinä kun pitkästä aikaa pääsivät maastoilemaan.



Maanantai 13.6: Hieman pidempi ja eri maastolenkki joka venähti hieman pitkäksi LAMMIKON TAKIA! :'D Vajaa tunti taisteltiin lammikolla (metsähiekka tiellä jossa oli ns.syvennys missä oli vettä 30cm) josta ei siis millään olisi voitu mennä yli kun suohirviö ja loch nessin hirviö olisivat hyökänneet kimppuun ja vetäneet syvyyksiin...Noh jouduttiin sit kiertämään sivusta loppujen lopuksi se ''metsän'' kautta (osittain lievää suota) ja antamaan periksi jok kyllä ärsytti todella paljon mutta ei voitu jäädä iltaa sinne neuvottelemaankaan.



Tiistai 14.6: Käytiin vaan tuttu suora lenkki jossa todella hyvät joustavat pohjat ja KUIVAT! Reipas 11km lenkki joka mentiin vielä suht reippaalla temmolla ja otettiin myös laukkaakin jo enemmän. 



Keskiviikko 15.6: Hain tiistai iltana sovitukseen yhden lännensatulan tästä läheltä jolla kävin sit keskiviikon lenkillä. Aivan ihana oli pitkästä aikaa päästä länkkärillä menemään kun viime kerrasta on aikaa yli 8 vuotta. Ravissa Cindy oli jännittyneempi kuin normaalisti, ja luulen syyn johtuvan lännensatulan pituudesta kun C:llä on suht lyhyt selkä ja satula tulee aika pitkälle...Jos häiritsee selän liikettä satula? Laukassa kuitenkaan mitään ongelmaa ei ollut vaan päinvastoin C meni todella rentoa laukkaa pää alhaalla löysin ohjinkin jotai ei yleensä ikinä tee muuta kuin ihan loppuratsastuksesta. Laukassa oli aivan mahtava antaa hieman revitellä kun tiesi pysyvänsä satulassa! Onneksi tämä satula on nyt sovituksessa minulla ke-pe niin kerkeän kokeilla pari kertaakin ettei selkä jumiudu tai muita ongelmia tule :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti