sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Voihan kesä!

On tämä Suomen kesä kyllä mahtava! Hevoset laitumella, kesäloma ja aurinkokin porottaa taivaalta niin kuumasti.....Noh ei ihan! Kolme loimea kummallekkin hevoselle mukana kun päivällä pitää olla sadeloimet päällä, yöllä fleece-loimet ja varulta jos sattuisi olemaan lämmin päivä niin ötökkäloimet. Vettä tulee kuin sankosta kaatamalla ja sen lisäksi ihana 6-7m/s tuuli päivisin, öisin taas lämpötila pysyttelee jossain 6-8'C tienoilla, toki myös kova tuulisina.


Sunnuntaista torstaihin päästiin hyvin ilmoista huolimatta maastoilemaan kunnolla mutta sitten perjantai oli jo lepo kun ei vesisade hellittänyt hetkeksikään. Lauantain ratsastustreissu oli jotain ihan kamalaa kun ukkonen jyrisi, vettä satoi välillä ja hevoset levon ja ruoan vuoksi dynamiittia. Todennäköisesti yhtälöä pahentaa vielä sunnuntain lepo...Saa nähdä miten tämän päivän maastoilussa käy, pysytäänkö selässä edes! :D 

Olen nyt kolmena päivänä mennyt Cindyllä ilman kuolaimia, periaatteessa kuolaimettomilla mutta omatekoisilla remonttiturpiksesta. Keskiviikkona ja torstaina C oli todella hyvä mennä niillä, niin rento ja tasainen mutta lepopäivän jäljiltä lauantaina kuolaimettomat eivät olleet hyvä vaihtoehto! Tänään pääsee ratsastamaan ja taidan kyllä kuolaimet laittaa turvallisuussyistä! :) 




Jätäthän kommenttisi, kiitos! :)

1 kommentti: