tiistai 24. maaliskuuta 2015

Sinne hurahti parisen viikkoa jälleen..

Elikkäs siis kuulumis postaus monine kuvineen ja kisavideoineen, reipas viikko takaperin vein Cindyn kuluntalahteen eri tallille majailemaan hetkeksi että päästään kunnolla treenaamaan tämän vuoden ensimmäisiin (meidän) koulukilpailuihin jotka kilpailtiin 22.3.2015 Kansallisella tasolla. Cindy vietiin kularille 14.3 lauantaina ja tuli pois sunnuntaina 22.3. 


Alunperin valmennuksien piti olla maanantaina, tiistaina ja perjantaina mutta loppupeleissä olivatkin tiistaina, torstaina ja lauantaina. Valmennuksista saatiin tosi paljon irti ja viikko oli muutoinkin mahatava! Outoa oli vain itsellä olla toisella tallilla kun aina oma ollut pihassa..Cindy oli kuin kotonaan ensimmäisen päivän jälkeen :) 


Lauantaina ja sunnuntaina kävin maneesiin tutustumassa ja yritin saada vain pahimmat paineet pois ja maneesin tutuksi. Maanantaina kävin maastoilemassa upeissa lumisissa maastoissa ihanalla aurinkoisella säällä. Tiistain valmennuksessa mentiin lähinnä koko tunti käyntiä, taivutuksia ja hieman ravia ja laukkaa vaan, katsottiin kokonaisuutta, tasapainoa ja ratsastajan asentoa :D

Keskiviikkona kävin kevyen hölkkäilyn maneesissa ja Cindy oli todella pehmeä ja mukavan tuntoinen ratsastaa lyhentäen ja pidentäen askelia. Torstain valmennuksessa päästiin jo hieman enemmän tekemään ja harjoiteltiin pehmeämpiä laukannostoja. Perjantaina oli tarkoitus käydä maastossa mutta oli niin kylmä ja tuulinen päivä joten jäi maneesissa käppäilyiksi hommat. Lauantaina käytiin rata läpi, vastalaukkaa, laukannostoja ja keskiraveja silmällä pitäen.

Sunnuntaina sitten startattiin kansallisen tason kilpailuissa Helppo A, FEI:n kenttäkilpailuohjelma poneille joka oli avoin kaikille kvaalien saavuttaneille. Verryttelyssä C oli todella mahtava ratsastaa ja taipui oikein nätisti, ravia ja laukkaa sai säädeltyä vapaasti ääripäästä toiseen kunnes sitten....mentiin radalle ja hepotti jännityi...Noh rata oli muutoin ihan hyvä mutta papereissa joka kohdassa luki: jännittynyt. Prosentit jäi alhaisiksi, mutta nämähän olikin vasta ensimmäiset kisat tällevuotta meille niin treeniä lisää vaan! :) Prosentit olivat siis vaivaiset 57 ja risat..päätelkää itse videolta mielipiteenne ja kommentoikaa toki :)

Video löytyy tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=u1yfofwGDHY&feature=youtube_gdata

Ps: Cindy kasvattaa hullun paljon valkoista sekakarvaa ja valkoiset täplät lisääntyvät koko ajan :D


Lisäksi ennen reissua otin ulkona hepoista ja pikkuveljestäni kuvia joten ne tähän loppuun vielä piristämään :)
















2 kommenttia: