torstai 28. elokuuta 2014

 Pikapostaus


Menin tänään aamulla tallille noin 7 aikaan syöttämään hevoset. Annoin kaurat ja heinät eteen ja lähdin itse aamupalalle, palasin talliin noin puoli 10 ja vein äitin kanssa muut hevoset ulos paitsi Cindyn.

Supermieees :D Punainen viitta ja kaikki!

Cindylle laitoin vermeet päälle ja huovan pyllyn päälle lämmittämään kun pieni jo hieman vilustunut :( Ratsastuksessa tein tänään pohkeenväistöjä kaikissa askellajeissa, ne onnistuivat lähes kaikki hyvin.



Laukassa työstin Cindyllä kaulan kantamista, eli siis ettei roiku minun kädellä vaan kantaa itse oman kaulansa reippaasti! Eilen nimittäin ratsastus meni ihan pelleilyksi tämän asian takia :/ Noh tänään kuitenkin onnistui aika moitteettomasti :)


Fonzilla oli TSS-leikkaus, eli polvileikkaus kohta 3 viikkoa sit niin toipuu reippaasti häkissä :)


Menin aika kevyesti kun yski hieman ja toivon et ei nyt vilustu pahemmin kun sunnuntaina on kisat...:/ Ratsastuksen jälkeen juotin lämpimän melassi-veden ja laitoin loimi päällä ulos ja kävin ottamassa muutaman laidunkuvankin polleista!












Kyllä, pallo on ilmassa juuri tippuneena Chevyn suusta :D



1 kommentti:

  1. kiva postaus ja kivoja kuvia!:) Jos haluat niin käy ehdottelemassa sinun ideoita "sinä sanot, mitä teen" haasteeseen! www.rokkeri.blogspot.fi

    VastaaPoista