perjantai 8. elokuuta 2014

Lepoa, juoksutusta ja vihdoin ratsastusta!



Cindyllä on ollut lepoa nyt siis maanantaista keskiviikkoon, torstaina kävin juoksuttamassa ja C oli aika laiskalla päällä mut ymmärtäähän sen kun lämpöä 32 astetta :D! Juoksutin Cindyä niin, että juoksin itse vierellä omaa ''askelta pidentäen'' jolloin hevonen lähtee mukana venyttämään etujalkojaan pidemmälle. Tavoitteena olisi saada nyt ravista muokattua hieman lennokkaampaa tällä kyseisellä tavalla :)



Perjantaina kävin ratsastamassa ekaa kertaa leikkaukseni jälkeen. Virtaa löytyi jo hieman enemmän kuin torstaina, mutta meno ei siltikään ollut riittävän energistä. Laukka ei pyörinyt normaaliin tapaan vaan oli hieman laiskaa menoa :/ Ravityöskentely oli puolestaan ihan okei näin tauon jälkeen mutta nyt pitää kyllä kunnostautua hevosen ja ratsastajan treeniin paremmin! 



Viikonloppu aikaa harjoitella kun tiistaina ja keskiviikkona tulee valmentaja tallille pitämään treeniä! Kuvia oli torstaina ottamassa kaverini, joka lupasi lähettää kuvat minulle mutta kuvia ei ole kuulunut kyselyistä huolimatta niin en voi asialle mitään...No perjantain ratsastuksesta on sentään yksi videopätkä niin jospa lohduttaa vähän :) Olen nimittäin päättänyt että kuvattomia ja videottomia postauksia en halua laittaa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti